U bent nodig

Doneren via overschrijving

U kunt Stichting Zorgnet enorm helpen door een donatie te doen. Dit kan via een overschrijving naar het volgende rekeningnummer:

NL72 RABO 0147 9460 69 t.n.v.
Stichting Zorgnet Roemenië

Periodieke gift

Wilt u ons voor langere tijd periodiek ondersteunen? Als uw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden, kunt u die aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Er moet dan wel eerst een schriftelijke overeenkomst zijn opgemaakt tussen u en het goede doel.

Doneren kan ook met een Tikkie! ( nog niet in bedrijf, wordt aan gewerkt)

U kunt ook met een simpele druk op de knop doneren via Tikkie. Het werkt als volgt:

• Klik op de knop ‘Doneer via Tikkie’
  • Er opent een nieuw scherm, waar u een bedrag in kunt vullen
  • Kies uw eigen bank en klik op ‘Ja, ik wil betalen’
  • U komt in de digitale omgeving van uw bank, waar uw de betaling kunt voltooien

Is dat gelukt? Dan bent u klaar!

U kunt ook helpen door een kaartje te sturen naar Erica!

Naast financiële steun is een warm bericht of enthousiaste ondersteuning natuurlijk ook altijd welkom. Stuur een kaartje naar:

Erica Hijkoop
Str. Diminetti nr. 9
Bl. 775 Sc. A. parter, ap. 3
700666, Iași
Romania

Stichting Zorgnet wordt gesponsord door
ANBI verantwoording

Stichting Zorgnet is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Gouda onder nummer 24448700. De stichting is in het bezit van de ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’ (ANBI)-goedkeuring en bekend onder ANBI-nummer 8202.36.470